Blogg

Tankar och nyheter från vännerna på Stendahls

Sitecore utser Mikael Högberg till en av världens främsta tekniska innovatörer

21 / feb / 2013
STENDAHLS
Reklambyrå

I MVP Award prisar det globala mjukvaruföretaget Sitecore årligen några få personer som globalt fungerar som katalysatorer för förändring och innovation i hur tekniken driver personliga kundinteraktioner. I år kan vi med högsta svansföring berätta att vår CTO Mikael Högberg belönats som en världens främsta inom området.

 "Jag tror på innovation för att utveckla nya smarta produkter och se bortom traditionell media i en värld där tekniken har förändrat relationen mellan varumärken och konsument. Som en hörnsten i Stendahls erbjudande kombinerar vi alltid kreativitet, teknik och strategi för att lösa konsumentens problem - inte bara för att skapa framgångsrik kommunikation.”,

Mikael har utvecklat medelstora och stora Internet-applikationer sedan 1995 på många olika plattformar och språk. Idag är han främst utvecklare i Microsoft .NET och fokuserar på tillförlitlig, skalbar, säker och högpresterande webb och digitala lösningar för globala företag. Mikaels expertis sträcker sig från systemintegration, back-end utveckling och hosting till CMS/CXM arkitektur och front-end optimering. 

”Vår filosofi på Stendahls är att teknik är verktyget för att realisera briljanta idéer som adderar affärsvärde i en värld där konsumenten sätter reglerna. Det här är ett bevis för mig att vi ligger i framkant inom området.”

Människan i fokus – oavsett marknad
Olika webbplatser i olika länder kräver olika språk för att vara användarvänliga och ge besökaren just den upplevelsen som han eller hon eftersöker. Med Mikael i spetsen använder vi Sitecore för att bygga och hantera webbsajter och e-handelsplattformar i valfritt antal språkvarianter, vilket säkerställer ett konsekvent globalt budskap. Samtidigt som vi kan möta besökare på deras egna språk - något som efterfrågas av många kunder i alla branscher.

”När det blir många språk och stora sajter, så får många problem. Det är sällan vi på Stendahls hanterar färre än 30 språk och 70 marknader. Det är också där vår riktiga styrka ligger. Det handlar om att ge relevant erfarenhet och innehåll till kunderna via alla kommunikationskanaler oavsett om det är webbplatsen, e-post, mobil, socialt eller offline.”

Grattis Mikael!

» Här kan du läsa mer

Vill du veta mer om hur vi tänker när vi bygger upp webbplatser med kundupplevelsen i fokus? Eller kanske vill du tala med Mikael direkt? Ring Mikael Högberg på 031-774 44 95 eller Key Account Manager Henrik Olsson på 031-774 44 86.

Publicerat inom: 
Medarbetare, Teknik, Övrigt
ShareShareShare
X
Namn och kommentar krävs för att skicka!