Blogg

Tankar och nyheter från vännerna på Stendahls

”Kreativitet håller mig igång”

17 / aug / 2012
STENDAHLS
Reklambyrå

Vi har fått ett härligt tillskott på Vasagatan 7. Tillskottet heter Arnold Krumins och är vår nya superduktiga system/webbutvecklare.

Den engelskspråkiga Arnold har arbetat med utveckling av programvara i 16 år och har varit bosatt i b.la Australien, London och Indien. När du träffar Arnold tar det inte många minuter att förstå att denna kille har en massa härlig erfarenhet och kompetens i bagaget. Detta skall han nu delge Stendahls och våra kunder. Vilken fullträff! 

När Arnold fick beskriva sig själv med 3 ord så var en av dem ”kreativ”: 
- Jag tycker väldigt mycket om att vara kreativ, oavsett om det är när jag jobbar med programvara, när jag skriver musik eller genom konst. Kreativitet håller mig igång!

Vad hoppas du ska bli din erfarenhet av Stendahls?
- Så länge jag kan bidra till Stendahls framgångar, träffa nya människor och lära mig nya saker så är jag nöjd!

 

Välkommen Arnold!

Publicerat inom: 
ShareShareShare
X
Namn och kommentar krävs för att skicka!