Blogg

Tankar och nyheter från vännerna på Stendahls

Hej Göteborgs Räddningsmission!

30 / aug / 2012
Annie Gustavsson
PR / Social Media

Hemlöshet, missbruk, utanförskap och barn som far illa. Ja, vi blir nog alla lite illa till mods bara vi läser dessa ord. Tur är det ju då att det finns människor i organisationer som med välvilja och stora hjärtan gör allt i sin makt och lite till för att ovanstående skall uppmärksammas och elimineras. En sådan organisation är Göteborgs Räddningsmission. Det är med stora leenden och ännu större engagemang vi nu kan hälsa dem välkomna som ny kund hos oss.

Som ett första steg i att lära känna vår nya kund har vi valt att ta ett kliv ut ifrån att bara ta del av en brief till att faktiskt vara på plats där Göteborgs Räddningsmission är verksam. Genom ett rullande schema för volontärarbete skall vi vara delaktiga ute på fältet bland annat genom att dela ut mat på organisationens kafé, som är beläget bara ett stenkast från oss här på Vasagatan.

Vi känner oss laddade att med kreativitet, teknik och strategi slå våra innovativa hjärnor ihop och skapa kommunikation som gör skillnad för de orättvisor och utanförskap som råder varje dag och året om i vår stad.

Det här kan vara ett av våra mest viktiga uppdrag någonsin. Välkommen Göteborgs Räddningsmission!

Här kan du läsa mer från Dagens Media

Publicerat inom: 
Ny kund
ShareShareShare
X
Namn och kommentar krävs för att skicka!