Blogg

Tankar och nyheter från vännerna på Stendahls

Vi släpper iPhone-app för Husqvarna

28 / apr / 2011
STENDAHLS
Reklambyrå

Husqvarnas egen robotgräsklipparserie Automower har fått ett välkommet tekniskt tillbehör. Genom iPhoneappen ”My Automower” kan de som har en Automower fjärrstyra den via sin iPhone var man än befinner sig.

Husqvarnas Automower, världens första robotgräsklippare, har hjälpt tomtägare världen över sedan 1995. Under åren har Automower blivit allt mer tekniskt avancerad och nu kan den skicka SMS och spåras via GPS.

I appen har du möjlighet att starta och stanna klipparen eller ändra klippschemat även om du befinner dig på annan ort och dessutom via Google Maps se var i din trädgård som klipparen för tillfället befinner sig.

Dessutom finns det en sektion i appen för de som funderar på om en Automower passar för dem. Där man, med hjälp av telefonen, kan mäta lutningen på sin gräsmatta och få en föreslagen Automower anpassad till sin egen gräsmatta. Samt mängder av information om och kring Automower.

Automowers GPS-modul, som är basen i Automowerappen, togs ursprungligen fram som ett förebyggande stöldskydd, men vi såg  potentialen att också använda GPS-modulen i gräsklipparen som en del i  iPhoneapplikationen som nu släppts på Appstore. Appen är gratis.

» Hämta appen i iTunes

Publicerat inom: 
Teknik
ShareShareShare
X
Namn och kommentar krävs för att skicka!