Blogg

Tankar och nyheter från vännerna på Stendahls

Vi älskar bra berättelser

14 / feb / 2012
Ulrika Hamrén
Editor

Allt fler människor har tröttnat på det man uppfattar som reklam. Därför är det viktigt att vi vågar tänka nytt. Vi skapade en kanaloberoende redaktion med kreatörer, skribenter, designers, reportrar, redaktörer, planners och teknikutvecklare som tillsammans arbetar för att personifiera våra kunder. Den höga trovärdigheten som redaktionell kommunikation medför gör t ex våra kanaloberoende inspirationsmagasin till något alldeles särskilt. Genom att kombinera 120 starka personligheter, drivna av nyfikenhet och innovationsglädje, integrerar vi magasinen med webb, nyhetsbrev, iPad, smartphone-applikationer och rörlig media. Vår breda kompetens inom alltifrån consumer insight till genomförande, oavsett kanal, gör oss flexibla att anpassa oss till uppdragets karaktär. Företagen får chansen att krypa upp i soffan och spendera tid med kunden, på hennes egna villkor. För om det är något som vi blir riktigt glada över så är det när vi väcker människors intresse.

Hur vi lyckas med det? Genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare där inga idéer faller mellan stolarna, och en stark vilja att träffa läsaren rakt in i hjärtat med inspirerande och relevanta berättelser, smart design och innovativ teknik. Redaktionell kommunikation blir en självklar del i varumärkesarbetet där vi dessutom kalibrerar med pågående kampanjer. Vi går på djupet av erbjudandet samtidigt som vi tydliggör kundnyttan. Utan att tränga oss på.

Bra berättelser är inte bara varumärkesbyggande – de väcker nyfikenhet och formar underlag för fortsatta PR-insatser. Vi blandar och mixar redaktionella reportage med konsumentorienterad information och duckar på så vis för reklamradarn. Samtidigt som det skapar läsarglädje och köpsug.

Hör av dig så berättar vi mer om PR, redaktionell kommunikation och reklamradarn.
Ulrika Hamrén, redaktör på Stendahls.

Mail: ulrika.hamren@stendahls.se

Publicerat inom: 
ShareShareShare
X
Namn och kommentar krävs för att skicka!