Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Marie Wümer
[email]marie[dot]wumer[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 600 200

Stena Recycling – No time to waste

Stena Recycling – No time to waste

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag. Genom sitt innovativa sätt att återvinna kan de hantera all form av avfall. Det kan vara alltifrån metallskrot, batterier, begravda mobiltelefoner, kretskort, sönderlästa tidningar till dotterns utslitna barbiedocka.

En ständig utmaning för Stena är att ständigt utveckla och finna nya innovativa sätt att hantera allt avfall på och då på ett sätt som är bra för miljö, kunder och samhälle. Så, om man redan är bäst på att återvinna allt de där och med glimten i ögat istället vill anta en utmaning - hur gör man då? Jo, man bestämmer sig för att återvinna tid.

I samband med Stena Match Cup lanserar Stena Recycling nu kampanjen ”No time to waste”.


Så här går det till
Mellan den 2:a och 7:e juli lockas besökare och elitseglare från hela världen till det årliga seglingsevenemanget, Stena Match Cup, på ön Marstrand utanför Göteborg.

Med ett livesänt räkneverk på ön samt på webbsidan kommer besöksantalet på Marstrand att noteras och hela tiden uppdateras i takt med att antalet besökare stiger. För varje besökare som kommer skänker Stena fem timmar och när seglingarna är avslutade kommer besöksantalet att summeras och återvinnas i form av tid - tid som Stena sedan skänker till Kusträddarna - ett projekt inom Håll Sverige Rent med uppgift att städa kusterna och manifestera mot nedskräpning.

 

Genom sin närvaro blir alla besökare en kugge för en skräpfri kust - och ökad återvinning av stora mängder plast m.m. som utgör ett gigantiskt hot mot hela den marina miljön. Det finns alltså ingen tid att spilla i kampen för miljön och en hållbar framtid. Varje timme räknas och därför hoppas vi såklart att extra många passar på att åka ut till Marstrand och delta i detta ”unika” återvinningsprojekt.

Till kampanjsida

 

Till Stena Recycling

 

Till Stena Match Cup

 

Till Kusträddarna

Dela