Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Marie Wümer
[email]marie[dot]wumer[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 600 200

Blomsterlandet – Må bra

Blomsterlandet – Må bra

Doftljus, tvålar och rogivande oljor. Ett hav av vackra vårdande växter. En doft av det gröna och blommiga som får dig att le. I vår vill Blomsterlandet inspirera och skapa avkopplande miljöer som ger dig både välbefinnande och harmoni.

 

I dagens stressade och snabbrörliga värld prioriterar fler och fler av oss att satsa på hälsa och välmående. Med detta som insikt ville vi ta Blomsterlandets härligt blomstrande utbud till en ny nivå. Istället för att bara köpa en växt handlar det om något större. Något som ska inspirera dig att skapa en avkopplande miljö som får dig att må lite bättre i vardagen. Tänk vad lite grönt kan göra.

 

Vad behöver du för grönt för att skapa dig din egen oas i hemmet?
Kom in till Blomsterlandets värld, väck dina sinnen och ta med dig välbefinnande och harmoni hem till ditt just ditt rum!

 

Med 46 butiker runt om i landet är Blomsterlandet Sveriges ledande kedja inom blommor, växter, trädgård och trädgårdstillbehör.

Dela