Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Andreas Gunberg
[email]andreas[dot]gunberg[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 600 227

Jotun – Demidekk Ultimate premiärkampanj

Jotun – Demidekk Ultimate premiärkampanj


Demidekkare målar gärna. Men inte så ofta.
För alla husägare är känslan av en nymålad fasad fantastisk, men själva målningen är något de allra flesta helst gör så sällan som möjligt. Hållbarhet är därför ett av de viktigaste argumenten när det kommer till att köpa utomhusfärg.

Jotuns produkt Demidekk Ultimate är en högkvalitativ täckfärg för utomhusbruk. Färgen är baserad på AMA-teknologi, vilket både ger fantastisk kulörstabilitet och långa underhållsintervall.För att lyckas attrahera en kräsen målgrupp ville vi vinkla insikten lite och ersätta det tekniska i färgen med jordnära och familjär värme. Tillsammans med regissören Måns Herngren och produktionsbolaget FLX tog vi fram ett filmkoncept där allt kretsar kring ett fantastiskt sommarställe och ett barnbarn som försöker få sin farfar att komma ihåg vilken färg han använde när han senast målade om huset. Något som farfar visar sig ha lite svårt att minnas.

Vår uppdragsgivare, Jotun Sverige, är mycket nöjd och när filmerna visades för moderbolaget i Norge fick vi uppdrag att även ta fram versioner för den norska marknaden.

TV är kampanjens huvudmedia, men den kommer också att synas som annonser, DR och i butik.

» Läs mer om kampanjen i Dagens Media
» Läs mer om kampanjen i Resumé

Dela    

FILM & TV

30 sekunder

FILM & TV

15 sekunder