Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Fredrik Adlemo
[email]fredrik[dot]adlemo[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 722 47 61

Gardena – Ny global webbplats

Gardena – Ny global webbplats


GARDENA är ledande på konsumentmarknaden i Europa inom produktområdet bevattning och har även en stark ställning när det gäller trädgårdsredskap, utrustning för dammar, pumpar samt elektriska trädgårdsprodukter.

Under ett års tid har arbetet pågått med att skapa en modern, emotionell och kommunikativ webbplats för GARDENA. En webbplats med ett primärt fokus på inspiration, känsla och kunskap kring trädgårdsarbete där GARDENAs innovativa och kvalitativa produkter kan presenteras som det naturliga valet för trädgårdsentusiaster.

Krav på webbplatsen var hög prestanda, tydlig struktur & navigation, lokal sökmotoranpassning, skalbarhet samt anpassningsbarhet för lokala marknaders behov.

I början av 2011 lanserade över 35 marknader, simultant, den första versionen av den nya generationens GARDENA webb, som bl.a. innehåller följande funktionalitet:
• Garden Life – inspirerande kunskapsbank med 100-tals artiklar med relaterade produkter & lösningar
• Fullständig produktkatalog med relaterade tillbehör, reservdelar & dokumentation
• Jämförelse och filtrering av produktsortiment
• Information & planering av bevattningslösningar
• Kartbaserade tjänster för GARDENA Återförsäljare & Competence partners
• Nya kommunikationskanaler för ökad kontakt med kunder

Webbplatsen är utvecklad i Husqvarnas egenutvecklade CMS-lösning och kommer kontinuerligt vidareutvecklas under 2011-2012.

Dela