Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Håkan Hermansson
[email]hakan[dot]hermansson[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 600 220

Jonsered – Ny webb. Ett klick till produkt.

Jonsered – Ny webb. Ett klick till produkt.


Uppdraget var att ta fram en ny global online-närvaro för Jonsered. På en och samma plattform har Jonsered webbsajter för över 25 marknader, var och en anpassad för varje marknad vad gäller utbud, språk och kampanjer etc.

Kraven var att besökaren snabbare skall få en uppfattning vilka produkter Jonsered erbjuder, att minska antalet klick till produkt, att göra det enkelt att hitta rätt produkt samt att förenkla administrationen av innehåll, produktutbud och kampanjer. En bättre sökoptimerad lösning var också ett krav.

Den stora utmaningen var att hitta ett sätt att minimera antalet klick till produkt. Målet ”ett klick till produkt” sattes upp. Resultatet blev en lösning där besökaren automatiskt erbjuds den ”mest efterfrågade och allsidiga produkten” inom varje kategori (baserat på en rad justerbara parametrar per marknad) – och samtidigt få en överblick av hela utbudet och kampanjer i kategorin baserat på relevans. Inbyggt i lösningen finns en smart sortering- och filtreringsfunktion där besökaren lätt kan identifiera produkten som bäst svarar upp mot behoven.

Om Jonsered
Jonsered är ett av världens ledande varumärken för produkter för skogs- och trädgårdsskötsel. Produkterna säljs till skogsarbetare, markägare och husägare via servande fackhandel och bondekooperationer.

www.jonsered.se

Dela    
Se större bild WebbplatsWebbplatsWebbplatsWebbplats

Webbplats