Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Marie Wümer
[email]marie[dot]wumer[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 600 200

Volvo Car Corporation – Volvo Service 2.0

Volvo Car Corporation – Volvo Service 2.0


Våren 2009 blev svenska Volvo-verkstäder extra hårt konkurrensutsatta. Efter en analys föreslog vi för Volvo att de skulle ta något som inte konkurrenterna kunde erbjuda – mjukvaruuppdateringar – och paketera tillsammans med originalservicen och andra erbjudanden under namnet Service 2.0. Volvo ska inte konkurrera med pris utan med mervärde, och namnet Service 2.0 syftar både till ökningen av teknisk nivå genom de fria uppdateringarna och till att själva servicen till kunden togs till en ny nivå – med ändrat fokus från bilservice till kundservice. Konceptet blev snabbt en stor framgång och sedan dess har vi arbetat med anpassningar av konceptet för lanseringar internationellt. Under 2012 kommer Volvo-verkstäder i totalt 39 länder över hela världen erbjuda Volvo Service 2.0.

Det här är ett bra exempel på hur Stendahls arbetar hela vägen från analys, strategi och konceptförslag till införsäljning internt/internationellt och därefter utrullning via säljbolag och återförsäljare. Vi har producerat allt från internt workshopmaterial och diverse print till reklamfilmer och webbkampanjer. Här är exempel på en del av det allra senaste vi gjort under de tre senaste årens arbete med Volvo Service 2.0.

Dela    
Se större bild Banner

WEBB

Banner

Se större bild Poster

PRINT

Poster

Se större bild Rollup och hängare

PRINT

Rollup och hängare

Se större bild Internt DMInternt DMInternt DM

PRINT

Internt DM

FILM & TV

Film - Personlig servicetekniker

FILM & TV

Film - Ordningsmannen

FILM & TV

Film - Mjukvaruuppdatering