Våra case

Här hittar du exempel på vad vi gör för våra kunder. Vill du veta mer om något uppdrag tar du kontakt med ansvarig projektledare.

Projektansvarig

Anders Brunoson
[email]anders[dot]brunoson[at]stendahls[dot]se
+46 (0)31 774 44 93

Volvo Car Corporation – På väg – Nyheter från Volvos värld

Volvo Car Corporation – På väg – Nyheter från Volvos värld

Volvo Personbilar Sverige ville göra en ”facelift” på den redan existerande sajten ”Volvo På Väg”. Sajten har tidigare varit en partnersajt hos aftonbladet.se och har dragit tiotusentals besökare varje vecka. Nu ville man ”ta hem” sajten och driva den i egen regi.

Tillsammans med Volvo har vi skapat en sajt som känns modernare, mer användarvänlig och är bättre sökmotoroptimerad. Sajten kommer att vara Volvo Personbilar Sveriges redaktionella nav; en mix av nyheter, reportage, lanseringar, tester och annat som är intressant för Volvoägaren.

Likt allt vi producerar så sätter vi användaren i fokus. Vi ägnar alltså största uppmärksamhet och respekt för hur kunden och användaren vill se sidan, vilket medium hon/han helst använder etc. Med detta i åtanke byggde vi "På Väg" med responsiv webbdesign. Det innebär att sajten anpassar sig automatiskt till den enhet användaren kommer ifrån – på så vis ser den lika snygg ut på datorskärmen som på mobilen eller i surfplattan. Känns ju faktiskt helt logiskt eftersom att mobilsurfandet är det medium som ökar mest. Varför ska man begränsa sig?

Välkommen till nya På Väg!

Dela