Om oss
I gränslandet mellan klassisk kreativ byrå och innovativa digitala lösningar hittar du Stendahls. Vårt team på 140 personer består av allt från visionära kreatörer till avancerade kodare. Vi är en stor byrå med ännu större kunder och många möjligheter att utvecklas. Vissa av våra kunder har en gång kommit till oss för hjälp med ett specifikt uppdrag men stannar sedan kvar för att det finns få saker som vi inte gör. Oavsett längd på relationen eller storlek på kunden så är vår syn på dem densamma. Vi drivs av att göra skillnad, vara först ut och göra våra kunder nöjda.

Om rollen
Vi växer och har nu behov av en driven senior copywriter till vårt kontor i Göteborg som kan arbeta strategiskt och långsiktigt med förståelse för såväl affären som betydelsen av en stark kreativ idé. Kunden du kommer arbeta med är världsledande när det gäller tex hållbarhetsfrågor, robotics och produktdesign och vi är deras huvudbyrå på global nivå.

I din roll vill vi att du trivs med att jobba såväl prestigelöst i team som ta självständigt ansvar. Hos oss kommer du bland annat definiera strategiska målsättningar, formulera budskap, jobba ut kommunikationskoncept, sätta kampanjer och utveckla kommunikation i både digitala och icke-digitala kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter i din roll kan vara allt från filmmanus till produktfolders, SoMe-inlägg och copy för digitala plattformar. Vi tror att du är intresserad av nya digitala trender och lösningar och att du tycker det är kul att hålla koll på trender inom branschen.

Om dig
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet som copywriter och med största sannolikhet även en relevant utbildning inom ditt yrke. Du lever inte för att jobba men du drivs av, och trivs med, att du och dina kollegor gör vass och framgångsrik kommunikation tillsammans med kunder och uppdragsgivare.

Intresserad? Skicka ansökan med CV och portfolio till job@stendahls.se, märk ansökan med Copy

Sista ansökningsdag är 31/1 men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast.