Om rollen

Vi växer och behöver bli fler utvecklare. Just nu behöver vi stärka upp med både erfarna front- och backendutvecklare samt iOS-utvecklare.

Hos oss finns möjligheter oavsett om du vill fördjupa dig inom ditt nuvarande område, bredda dig och bli fullstack eller syssla med UX och design. I vårt stora hus på Vasagatan 7 finns utvecklarskrå för utbyte av erfarenhet och kompetens, globala kunder, uppbackning i form av bra plattformslösningar och teknik samt kollegor som både sporrar och stöttar.

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet som utvecklare och med sannolikhet även relevant utbildning.  Du lever inte för att jobba men du drivs av, och trivs med, att vara riktigt vass på det du gör. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse inom exempelvis .NET Core, React, Node, GraphQL, Java, Vue, Docker, K8s, Wildfly, Sitecore eller Swift.

Om oss

Stendahls är långt från en klassisk kreativ byrå, vårt team består av 140 drivna medarbetare där den vanligaste titeln är utvecklare. Vi är en stor byrå med ännu större kunder och många möjligheter att utvecklas. Vissa av våra kunder har en gång kommit till oss för hjälp med ett specifikt uppdrag men stannar sedan kvar för att det finns få saker som vi inte gör oavsett om det är kommunikation i världsklass eller innovativa digitala lösningar.

Intresserad? Skicka ansökan med LinkedInlänk till job@stendahls.se , märk ansökan med Utvecklare

Sista ansökningsdag är 31/7 men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast.