Om oss
I gränslandet mellan klassisk kreativ byrå och innovativa digitala lösningar hittar du Stendahls. Vårt team på 140 personer består av allt från visionära kreatörer till avancerade kodare. Vi är en stor byrå med ännu större kunder och många möjligheter att utvecklas. Vissa av våra kunder har en gång kommit till oss för hjälp med ett specifikt uppdrag men stannar sedan kvar för att det finns få saker som vi inte gör. Oavsett längd på relationen eller storlek på kunden så är vår syn på dem densamma. Vi drivs av att göra skillnad, vara först ut och göra våra kunder nöjda.

Om rollen
Stendahls filmavdelning fortsätter att växa och vi har nu behov av en klippare/videoredigerare till vårt kontor i Götebrg som kan axla både interna och externa projekt. Tjänsten är på 100% med tillträde snarast.

Om dig
Vi söker dig som kan filmberättande och behärskar teknik och dramaturgi i samma utsträckning. Premiere Pro är ditt verktyg, behärskar du även andra program inom Adobe-sviten är det meriterande. Du ska vara flytande i svenska och engelska för att kunna axla denna roll. Som person är du flexibel, lyhörd och väl bekant med kommunikation i kreativa processer.

Intresserad? Skicka ansökan med CV och showreel med exempel på produktioner du klippt till job@stendahls.se, märk ansökan med Klippare

Sista ansökningsdag är 31/1 men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast.