Om oss

I gränslandet mellan klassisk kreativ byrå och innovativa digitala lösningar hittar du Stendahls. Vårt team på 140 personer består av allt från visionära kreatörer till avancerade kodare. Vi är en stor byrå med ännu större kunder och många möjligheter att utvecklas. Vissa av våra kunder har en gång kommit till oss för hjälp med ett specifikt uppdrag men stannar sedan kvar för att det finns få saker som vi inte gör. Oavsett längd på relationen eller storlek på kunden så är vår syn på dem densamma. Vi drivs av att göra skillnad, vara först ut och göra våra kunder nöjda.

Om rollen

Vi söker just nu en senior projektledare som har flera års erfarenhet från kommunikationsbyrå som kundansvarig projektledare av globala kunder/uppdrag. Vana av att föra strategiska diskussioner med kund samt leda det kreativa arbetet är ett måste för att kunna axla denna roll.

Du brinner för att hänga med i utvecklingen som sker inom kommunikation och har även ett starkt digitalt intresse.

Om dig

Som person är du engagerad och drivande. Att du är noggrann, social och organiserad ser vi som självklart. Du tycker det är roligt att arbeta med människor, leda projekt och älskar att utveckla relationer. Vidare har du en kvalificerad utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Erfarenhet av personalansvar ses som meriterande.

 

Intresserad? Skicka ansökan med CV till job@stendahls.se , märk ansökan med Senior projektledare

 

Sista ansökningsdag är 16/2 men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast.