Om oss

I gränslandet mellan klassisk kreativ byrå och innovativa digitala lösningar hittar du Stendahls. Vårt team på 140 personer består av allt från visionära kreatörer till avancerade kodare. Vi är en stor byrå med ännu större kunder och många möjligheter att utvecklas. Vissa av våra kunder har en gång kommit till oss för hjälp med ett specifikt uppdrag men stannar sedan kvar för att det finns få saker som vi inte gör. Oavsett längd på relationen eller storlek på kunden så är vår syn på dem densamma. Vi drivs av att göra skillnad, vara först ut och göra våra kunder nöjda.

Om rollen

Vi växer och har nu behov av en driven UX Director som kan arbeta strategiskt och långsiktigt med förståelse för såväl affären som betydelsen av en stark kreativ idé. Erfarenhet av att arbeta med internationella kunder med höga krav på leverans är viktigt för att lyckas i rollen.

I din roll vill vi att du trivs med att jobba såväl prestigelöst i team som att ta självständigt ansvar. Hos oss kommer du få vara med och arbeta med ett banbrytande varumärke.

Exempel på arbetsuppgifter i din roll kan vara allt från attutveckla koncept och design för digitala tjänster på global nivå, appar såväl som webb, digitala tjänster, e-handel samt andra liknande digitala projekt.

Om dig

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom UX och med största sannolikhet även en relevant utbildning inom ditt yrke. Du lever inte för att jobba men du drivs av, och trivs med, att du och dina kollegor levererar globala, digitala lösningar i världsklass.

Intresserad? Skicka ansökan med CV och portfolio till job@stendahls.se, märk ansökan med UX

Sista ansökningsdag är 28/2 men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast